Mea hana hoʻoikaika kino hawewe —- pono no ka hoʻoponopono hou ʻana

Kumukānāwai lāʻau lapaʻau

ʻO ka hopena physiological mechanical drainage i hana ʻia e ka hoʻopiha piha ʻana i ka mīkini paʻi kaomi mai ka hopena mamao a hiki i ka hopena proximal e hoʻolalelale i ke kahe koko a paipai i ka hoʻi ʻana o ke koko venous a me ka lymph.

Hoʻohana ʻia ia i ka mālama kōkua o ka limb dysfunction a me peripheral non embolic vasculitis i hoʻokumu ʻia e ka cerebrovascular accident, brain trauma, brain surgery, myelopathy, a me ka pale ʻana i ka venous thrombosis a me ka hōʻemi ʻana i ka edema limb.

Hoʻolālā kūikawā

Hiki i ka ʻeke ea kanu ke hana i ka plexus venous plantar e paipai i ka hoʻihoʻi koko venous.ʻO ka hoʻolālā triangle o ka wāwae e ʻoi aku ka ʻoluʻolu e pale i ke kui wāwae.

ʻeke ea lele

Hiki i ka hoʻolālā ʻana o ka ʻeke ea ʻano tile ke hoʻopau maikaʻi i ke kihi make o ke kaomi i ka wā o ka mālama ʻana, e pale i ka stagnation o ke koko a i ʻole ka hoʻihoʻi ʻana, e hōʻoia i ka hoʻihoʻi ʻana o ke koko venous, a pale i ka valve venous.

Hoʻolālā ʻia ka ʻeke ea me ke kaomi pōʻai a hana i nā lālā ma nā ʻaoʻao āpau e pale i ka thrombosis vein hohonu ma hope o ka vein valve.

Hoʻokahi mīkini no nā kumu he nui

Ma waho aʻe o ka pale ʻana i ka DVT, hiki ke hoʻohana ʻia no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hopena o ka hōʻeha nerve, hoʻemi i ka edema limb, hoʻoikaika i ke kahe koko a me ke kahe lymphatic, hoʻēmi i ka luhi, a hoʻoponopono hou i ka mālama olakino.He hōʻailona kūpono ia o ka ho'ēmi kumukūʻai a me ka hoʻonui pono.

Nā keʻena pili

ʻOihana Hoʻoponopono, ʻOihana Orthopedic, ʻOihana Lapaʻau Loko, ʻOihana Gynecology, Rheumatology Department, Cardiology Department, Neurology Department, Peripheral Neurovascular Department, Hematology Department, Diabetes Department, ICU, Occupational Disease Prevention Hospital, Sports Bureau, ʻohana, kumu, a me nā ʻelemakule.ʻO nā hui mālama ola, nā hale hoʻoponopono, nā keʻena hoʻemi kaumaha, nā hale hānai no ka poʻe ʻelemakule, etc.

Hōʻike ʻoihana

ʻO kahuiloaʻa iā ia ihohale hanaa me ka hui hoʻolālā, a ua hana i ka hana a me ke kūʻai ʻana i nā huahana olakino no ka manawa lōʻihi.Loaʻa iā mākou nā laina huahana aʻe.

ʻO Kina nā mea hoʻolako hoʻoikaika kino(palu hoʻoluhi hoʻoluhi, ka lole hoʻoluhi ea, ka ʻōnaehana hoʻoikaika kino ea etc.) aDVT moʻo.

Pāha pt ʻaʻahu

③Tactical pneumatictourniquet

Mīkini hoʻōla anu(Pakeke lapaʻau anu, ʻaʻahu lapaʻau anu, pākeke hau hau no ka pūhaka, mīkini cryotherapy portable china i hana ʻia)

⑤ ʻO nā mea ʻē aʻe e like me nā huahana kīwila TPU(puʻuwai inflatable poolmoena ʻeha anti pressuremīkini hau hau no nā wāwaeect)


Ka manawa hoʻouna: Dec-16-2022