No ka hoʻohana ʻana a me ka mālama ʻana i ka mea hana therapeutic wave pressure (1)

ʻO nā mea lapaʻau ea ea hawewe

Hoʻohana nui ʻia ka mea hana therapeutic ea ea i nā maʻi vascular, hiki ke hoʻoulu i kekahi kaomi, a ua hoʻokaʻawale ʻia kēia kaomi, e hāpai ana i ke kahe o ke koko ma kēia ala.Hoʻohana mau ʻia kēia ʻano mea kani no ka poʻe me nā aʻa koko ʻoi aku ma nā lālā haʻahaʻa.Inā loaʻa iā lākou nā maʻi maʻi maʻi liʻiliʻi liʻiliʻi, ʻoi aku ka poʻe ʻelemakule, loaʻa paha iā lākou nā veins varicose a me nā pilikia ʻē aʻe.ʻO ka nui o ke koko e hōʻiliʻili i loko o nā kīʻaha koko o nā lālā haʻahaʻa, a ʻo ka dilation o nā kīʻaha koko ke kumu o ka pani ʻana o nā kīwī venous, ʻaʻole hiki ke hāpai i ka hoʻihoʻi ʻana o ke koko i ka manawa, a hiki ke hōʻeha i nā hōʻailona hōʻoluʻolu ʻole, e like me ka ʻeha kūloko. , pehu, pilikia i nā hana, a me ka hōʻeha ma hope o nā hana, e hoʻopilikia nui i ke ola.Hiki ke hoʻohana ʻia ke kaomi i nā ʻāpana e ka mea hana lapaʻau, hiki ke hoʻoikaika i ka reflux koko i nā ʻāpana a pāʻani i kekahi kuleana i ka hoʻolaha ʻana.

 

Ke kumu o ka hawewe hoʻoluhi ea

1. ʻO ka mea hoʻomaʻamaʻa hoʻoikaika kino o ka ea e hana i ke kaomi ʻana o nā lālā a me nā ʻiʻo ma o ka hoʻoulu ʻana a me ka hoʻoulu pinepine ʻana i ka ʻeke air cavity lehulehu, me ka pololei a me ka hoʻonohonoho pono ʻana i ka hopena o nā lālā a hiki i ka hopena kokoke o nā lālā, e hoʻoikaika ana. ʻO ke kahe o ke koko a me ka lymph a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka microcirculation, ka wikiwiki o ka hoʻihoʻi ʻana i ka wai o ka ʻiʻo o nā lālā, e kōkua ana i ka pale ʻana i ka thrombus a me ka edema o nā lālā, Hiki iā ia ke mālama pololei a ʻaʻole pololei i nā maʻi he nui e pili ana i ke koko a me ke kahe o ka lymphatic.

2. Ma o ka passive a hiki i ka lomilomi, me ka wikiwiki o ke kahe koko.Hiki iā ia ke hoʻolalelale i ke komo ʻana o nā ʻōpala metabolic, nā mea ʻeha a me nā kumu e ʻeha ai i ke koko.Hiki iā ia ke pale i ka atrophy muscle, pale i ka muscle fibrosis, hoʻoikaika i ka ʻike oxygen o nā lālā, a kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i nā maʻi i hoʻokumu ʻia e nā maʻi kahe koko (e like me ke apo make o ke poʻo femoral).

Hōʻike ʻoihana

ʻO kā mākouhuike komo nei i ke kahua o ka hoʻomohala ʻenehana lapaʻau, ke kūkākūkā ʻenehana, ka airbag mālama olakino a me nā hoʻoponopono lapaʻau ʻē aʻe.huahanae like me kekahi o nā ʻoihana piha.

①Komi piha kinolole lole abipi keiki DVT

②Lapaʻau wikiwikitourniquet

③Hoʻopaʻa i ka lāʻau lapaʻaupūʻolo

④ Hoʻoponopono kinoʻaʻahu

⑤HoʻopiʻiMea lomilomi

'ē aʻee like me nā huahana kīwila TPU


Ka manawa hoʻouna: Sep-09-2022