Ka hoʻokahe a me ka hoʻoponopono ʻana o ka wai ʻauʻau inflatable

I ka pule i hala aku nei, ua hoʻolaha kā mākou hui i kahi huahana hou, ka wai ʻauʻau inflatable.I kēia lā, e hoʻolauna au i nā ʻano hana hoʻoheheʻe a me ka hoʻoponopono ʻana i ka wai ʻauʻau inflatable.

1. ʻano hoʻokahe wai

①Hoʻoheheʻe wai lalo: wehe i ka puka hoʻoheheʻe lalo.He kūpono kēia ʻano no nā kahua ākea ākea, a i ʻole e hoʻopili i kahi paipu waho e hoʻoheheʻe i ka wai mai ka hose hoʻoheheʻe lalo.

②Ka hoʻokahe ʻaoʻao: e hoʻohana i ka paipu hoʻoheheʻe waho a wehe i ka puka wai ʻaoʻao no ka hoʻoheheʻe.He kūpono kēia ʻano no loko a i ʻole nā ​​wahi e pono ai ke wehewehe ʻana i ka wahi hoʻoheheʻe.

PS: hiki i ka wai ʻauʻau me ka hoʻolālā hoʻolālā lua ke hoʻohana i ʻelua puka wai i ka manawa like no ka hoʻoheheʻe ʻana, ʻoi aku ka maʻalahi a me ka wikiwiki.

2. hana hoʻoponopono

① E hoʻokahe i ka wai i koe i loko o ka loko wai, e wehe i ka pahu ea e hoʻokuʻu i ke kinoea i loko o ke keʻena ea lihi, i mea e maʻalahi ai ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ke kino wai ma hope.

②ʻoki i kahi pā.ʻOi aku ka maikaʻi o 3 mau manawa i ka nui o ka wahi i hōʻino ʻia, a ua ʻōlelo ʻia e ʻoki ʻia i loko o kahi pōʻai.

③ Hana i ka lāʻau lapaʻau mua.E hoʻomaʻemaʻe i ka wahi hoʻoponopono a me ka paʻi, e hoʻopili pono i ke kāpili kūikawā, a e hoʻomaloʻo me kahi mea maloʻo lauoho a i ʻole ea maoli a pili ʻole i kou mau lima.

④ E hana hou i ke kāpili.Hoʻopili hou i ke kāpili i kahi i hoʻopili ʻia ai ke kāpili, a e hana like a hiki i ka paʻa ʻole.

⑤ E hoʻopololei i ka pā me ka wahi hoʻoponopono, e hoʻopili mālie i ka pā a palahalaha.Pono e hoʻomaopopo ʻia e pale ʻia nā ʻōpū i ka wā e paʻi ai, i ʻole e paʻa ka paʻi.

⑥ ʻO ka hope, kau i ke kino loko i ka lepo palahalaha a kaomi me nā mea kaumaha no 24 mau hola.

Hōʻike ʻoihana

ʻO kā mākouhuike komo nei i ke kahua o ka hoʻomohala ʻenehana lapaʻau, ke kūkākūkā ʻenehana, ka airbag mālama olakino a me nā hoʻoponopono lapaʻau ʻē aʻe.huahanae like me kekahi o nā ʻoihana piha.

Hoʻopiʻi eaPūnaehana LapaʻauaDVT moʻo.

ʻAʻahuHoʻomaʻemaʻe Airway

③ke koko hoʻokuʻupuʻupuʻu

④Whana ahaupūʻololāʻau lapaʻau

'ē aʻee like me nā huahana kīwila TPU


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-01-2022